JANHUNEN palvelee – Teollisuus

Ota yhteyttä

Teollisuus on tärkeitä markkinasegmenttejämme. Yhtiömme vuosikymmeniä pitkän historian aikana olemme palvelleet useita teollisuudenaloja perinteisistä tehtaista ja konepajoista uusimpiin sähkö- ja elektroniikkateollisuudenaloihin.

Palvelut

Teollisuussektorille tarjoamme laajaa palveluvalikoimaa kaikkien kolmen liiketoiminta-alueemme kautta. Nostot, erikoiskuljetukset ja tunkkaus & haalaus voidaan yhdistää tarvittavaan kokonaisuuteen tai kukin osa-alue voidaan tarjota erikseen. Tavoitteenamme on tehokkain ja kokonaisedullisin ratkaisu asiakkaallemme.


Tyypillisiä palvelujamme teollisuussektorille ovat mm. teollisuustuotteiden ja -koneiden raskaat kuljetukset, teollisuuden laitteiden asennusnostot, haastavien kohteiden tunkkaus- ja asennuspalvelut sekä kunnossapitoon liittyvät nosto-, kuljetus- ja haalauspalvelut.


Suunnittelijamme toteuttavat toimivat suunnitelmat ja ratkaisut vaativimpiinkin asennus-, kuljetus- tai nostoprojekteihin. Toivomme yhteydenottoanne mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin voimme olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä tehokkainta ja toimivinta ratkaisua.

Hätätilanne? Palvelut odottamattomiin tilanteisiin teollisuudessa

Janhunen Oy:n palvelut, nostot, kuljetukset ja tunkkaus & haalaus, ovat saatavilla myös hyvin lyhyellä varoitusajalla, jos jotakin odottamatonta tapahtuu. Tyypillinen tilanne voi olla esimerkiksi suunnittelematon seisokki teollisuudessa, kun kriittinen komponentti täytyy vaihtaa kesken tuotannon.

Janhunen Oy:n asiantuntijat ovat palveluksessasi myös odottamattomissa hätätilanteissa, ja meillä on 24/7-palvelu saatavilla. Ota rohkeasti yhteyttä! Ratkaisemme mielellämme ongelmanne yhdessä.

Yhteystietomme