JANHUNEN palvelee

-Teollisuus

Teollisuus on tärkeitä markkinasegmenttejämme. Yhtiömme vuosikymmeniä pitkän historian aikana olemme palvelleet useita teollisuudenaloja perinteisistä tehtaista ja konepajoista uusimpiin sähkö- ja elektroniikkateollisuudenaloihin.

Palvelut

Teollisuussektorille tarjoamme laajaa palveluvalikoimaa kaikkien kolmen liiketoiminta-alueemme kautta. Nostot, Erikoiskuljetukset ja Tunkkaus & Haalaus voidaan yhdistää tarvittavaan kokonaisuuteen tai kukin osa-alue voidaan tarjota erikseen. Tavoitteenamme on tehokkain ja kokonaisedullisin ratkaisu asiakkaallemme.

Tyypilllisiä palvelujamme teollisuussektorille ovat mm. teollisuustuotteiden ja -koneiden raskaat kuljetukset, teollisuuden laitteiden asennusnostot, haastavien kohteiden tunkkaus- ja asennuspalvelut sekä kunnossapitoon liittyvät nosto-, kuljetus- ja haalauspalvelut.

Suunnittelijamme toteuttavat toimivat suunnitelmat ja ratkaisut vaativiimpiinkin asennus-, kuljetus- tai nostoprojekteihin. Toivomme yhteydenottoanne mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin voimme olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä tehokkainta ja toimivinta ratkaisua.

Hätätilanne? Palvelut odottamattomiin tilanteisiin teollisuudessa

Janhunen Oy:n palvelut: nostot, kuljetukset ja tunkkaus & haalaus, ovat saatavilla myös hyvin lyhyellä varoitusajalla jos jotakin odottamatonta tapahtuu. Tyypillinen tilanne voi olla esimerkiksi suunnittelematon seisakki teollisuudessa, kun kriittinen komponentti täytyy vaihtaa kesken tuotannon.

Janhunen Oy:n asiantuntijat ovat palveluksessasi myös odottamattomissa hätätilanteissa. 24/7 –palvelu saatavilla.

Ota rohkeasti yhteyttä! Ratkaisemme mielellään ongelmanne yhdessä.

Ota yhteyttä »